Livit by Nightingale Health hyvinvoinnin ammattilaisille

Livit on täysin uudenlainen hyvinvoinnin mittari, joka katsoo tätä päivää pidemmälle

Livit auttaa syventämään asiakassuhdetta ja viemään valmennuksesi seuraavalle tasolle. Se näyttää asiakkaallesi konkreettisesti nykyisten elintapojen vaikutuksen tulevaisuuden terveyteen. Livit on uskottava työkalu, joka motivoi muutokseen. Liity kumppaniksi ja tarjoa Livit valmennettavallesi etuhintaan.

Terveysteknologiaa, joka katsoo eteenpäin

Livit by Nightingale Health on uuden sukupolven hyvinvointipalvelu, joka auttaa katsomaan asiakkaasi terveyttä pintaa syvemmälle – ja kehonkoostumusmittauksia ja älylaitteita tarkemmin.

Livit perustuu helppokäyttöiseen mobiilisovellukseen sekä itse kotona tehtävään, yksinkertaiseen sormenpää-verinäytetestiin. Se yhdistää verianalyysiteknologian, satojen tuhansien näytteiden globaalien terveystietokantojen sisältämän tosielämän tiedon sekä lääketieteellisen tutkimustiedon. Livitin tuloksilla on suora yhteys tulevaisuuden sairastumisriskeihin. Ne kertovat terveyden nykytilan lisäksi myös tulevasta terveydestä.

Elintapoja heijastavat tulokset

Käyttäjä saa ennusteen terveytensä tulevaisuudesta sekä tietoa kehonsa ja mielensä hyvinvoinnin nykytilasta 4 osa-alueella: sydän, mieli, vastustuskyky ja aineenvaihdunta/diabetes. Tulokset kannustavat kokeilemaan, sillä esimerkiksi unitottumuksiin, liikuntaan tai ruokavalioon tehtyjen parannusten vaikutus tuloksiin on mahdollista nähdä uusintatestissä.

Livitin avulla jokainen asiakkaasi voi löytää parhaiten itselleen sopivat elintavat – ja motivoituu pitämään niistä kiinni.

Hyvinvoinnin ammattilaiselle Livit on riskitön lisätulonlähde ilman vaivaa, pitkää sitoutumista, alkupääomaa tai varastoja.

Näin hyvinvoinnin ammattilainen käyttää Livit-palvelua

01

Esittele asiakkaalle Livit-palvelu

Kerro asiakkaalle, mistä on kyse ja ehdota Livitiä osaksi valmennusta. Tarjoamme käyttöösi valmiit, inspiroivat materiaalit.

02

Anna asiakkaallesi oma koodisi

Asiakas tilaa antamallasi koodilla Livit-testin kotiin. Antamallasi koodilla asiakas saa alennuksen testistä. Saat palkkion jokaisesta koodillasi ostetusta Livit-testistä.

03

Seuratkaa yhdessä kehitystä

Asiakas saa tulokset Livit -sovellukseen älypuhelimeensa. Käy asiakkaasi kanssa tarvittavat muutokset läpi ja seuratkaa yhdessä kehitystä.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä ja liity joukkoomme ensimmäisten joukossa!

Kiitos viestistä! Palaamme asiaan mahdollisimman pian.