Nightingale Pro terveysalan toimijoille

Nightingale Pro -palvelun avulla voitte laajentaa tarjontaanne terveille henkilöille, jotka haluavat panostaa henkilökohtaiseen hyvinvointiinsa pitkällä aikavälillä.

Nightingale Pro yhdistää meidän teknologian ja teidän brändin

Nightingale Pro on palvelu, joka antaa kattavan kuvan henkilön terveydestä. Se hyödyntää Nightingalen kehittynyttä verianalyysiteknologiaa ja uuden sukupolven terveysmittareita – kokonaan yhtiönne brändin alla.

Nightingale Pro -mallin hyödyt

01

Uusia liiketoimintamahdollisuuksia ja terveempää elämää

Tarjoamalla tuotteita terveelle väestölle voidaan houkutella uusia asiakkaita, jotka haluavat ehkäistä elintapasairauksia. Ihmisten auttaminen sairauksien ehkäisemisessä on myös eettistä ja kestävää toimintaa, koska terveempää maailmaa rakennetaan vähentämällä sairastuneisuutta.

02

Vahvempi asiakasuskollisuus ja elinikäinen terveys

Yhä useammat ihmiset pyrkivät aktiivisesti pysymään terveinä koko elämänsä ajan. He etsivät jatkuvasti uusia keinoja pitää yllä ja parantaa sekä fyysistä että henkistä hyvinvointiaan. Heidän tarpeensa luovat pohjan elinikäisille ja aktiivisille asiakassuhteille, jotka puolestaan edistävät terveempää elämää kaikille.

03

Palvelujen ristiinmyynti ja ihmisten ohjaaminen oikeille asiantuntijoille oikeaan aikaan

Ennaltaehkäisevä terveydenhuolto antaa teille mahdollisuuden tarjota kattavampi valikoima palveluita perinteisten lääkäripalveluiden lisäksi – esimerkiksi sairaanhoitajien tai ravitsemusterapeuttien palvelut sekä erilaiset digitaaliset tuotteet voivat auttaa ihmisiä kokonaisvaltaisesti kohti parempaa terveyttä. Laajempi terveydenhuoltoammattilaisten ja digitaalisten ratkaisujen käyttö auttaa hallitsemaan usein varsin kuormittuneiden lääkäreiden työaikaa.

Näin Pro toimii

1 / 3 Verinäyte

Nightingale Pro -palvelumallissa terveydenhuollon palveluntarjoajan laboratoriossa otetaan laskimoverinäyte.

Näytteet voidaan lähettää laboratorioomme hyödyntämällä olemassa olevaa näytelogistiikkaa. Voimme myös perustaa laboratorion terveydenhuollon toimijan tiloihin.

2 / 3 Analyysiteknologia

Verianalyysiteknologiaamme varten tarvitaan vain yksi tavallinen verinäyte. Näytetyyppi on samankaltainen kuin kolesteroli- tai glukoositesteissä.

Koska verta tarvitaan vain pieni määrä, muihin tarkoituksiin otettu näyte voidaan jakaa niin, että vain osa siitä lähetetään meille analysoitavaksi.

Verianalyysitulokset ja uuden sukupolven terveysmittaustiedot voidaan palauttaa terveydenhuollon palveluntarjoajan sähköiseen potilastietojärjestelmään (electronic health record, EHR) käyttäen HL7:n kaltaisia kansainvälisiä tiedonsiirtostandardeja.

3 / 3 Tulokset loppukäyttäjälle

Loppukäyttäjä saa tulokset itselleen terveydenhuollon palveluntarjoajan mobiilisovelluksen kautta. Nightingale Healthin tulosraportti on sisällytetty sovellukseen terveydenhuollon tarjoajan omaa brändiä käyttäen. Vaihtoehtoisesti tulokset voidaan jakaa Nightingalen mobiilisovelluksen avulla – tai jopa paperi- tai PDF-raporttina.

Asiakkaan tuloksena saamien terveystietojen perusteella terveydenhuollon tarjoaja voi suositella yksilöllisiä terveyspalveluita ja hyvinvointiin liittyviä hoitotoimia digitaalisten tai perinteisten kanavien kautta ja auttaa siten asiakkaita pysymään terveinä.

Toimien tehokkuutta voidaan mitata ja tarkkailla jatkuvilla seurantaverikokeilla.

Yhteistyö kanssamme on mutkatonta

Nightingale Pro hyödyntää olemassa olevia verinäytevirtoja. Käytämme standardisoituja näytteiden otto- ja säilytystapoja sekä näyteputkia. Tämä tarkoittaa, että menettelytapojen muutoksille tai lisäinvestoinneille laboratorioinfrastruktuuriin on hyvin vähän tarvetta.

Tietojen integrointi käy helposti käyttäjäystävällisen ja käyttövalmiin ohjelmointirajapintamme avulla.

Kumppaneidemme kokemuksia

Nightingale Pro & Mitsui

Kumppanuus, joka antaa ihmisille varhaisen varoituksen tautiriskeistä – ja tarttuu Japanin kasvavien hoitokustannusten haasteeseen ennaltaehkäisevän terveyden avulla.

Vuonna 2019 Nightingale Health ilmoitti strategisesta kumppanuudesta Mitsuin kanssa, joka on 122,3 miljardin Yhdysvaltain dollarin (2022) liikevaihtoa tekevä japanilainen kaupan, rahoituksen ja palvelualan jättiläinen. Sopimukseen sisältyi Mitsuin investointi Nightingale Healthiin. Vuonna 2021 yhtiöt kertoivat uudesta sopimuksesta terveys- ja hyvinvointipalvelujen myymiseksi Japanin markkinoilla.

Nightingale Pro & Terveystalo

Suomalainen terveysjätti Terveystalo hyödyntää edistynyttä ennaltaehkäisevän terveyden teknologiaamme laajentuakseen nopeasti terveiden ihmisten muodostamalle kasvavalle markkinalle.

Solmimme vuonna 2021 strategisen kumppanuuden Terveystalon, Suomen suurimman yksityisen terveyspalvelujen tarjoajan kanssa. Terveystalo työllistää yli 13 000 ammattilaista 300 toimipisteessä ympäri maata

Ota yhteyttä

Kiitos viestistä! Palaamme asiaan mahdollisimman pian.