Livit by Nightingale Health työnantajille

Livit on seuraavan sukupolven työhyvinvointityökalu, joka motivoi muutokseen.

Kun haluat parantaa organisaatiosi resilienssiä, älä johda huomisen hyvinvointia eilisen välineillä.

Livit by Nightingale Health on uudenlainen, tieteelliseen tutkimukseen perustuva työhyvinvointipalvelu, joka tarjoaa käyttäjälle helpon ja kannustavan tavan parantaa elintapojaan sekä terveyttään. Se myös auttaa työnantajaa kehittämään työhyvinvointia ja tehostamaan organisaation toimintaa.

Hyvinvointia pintaa syvemmältä – ja tätä päivää pidemmälle

Livit perustuu helppokäyttöisen mobiilisovellukseen sekä kotona tehtävään yksinkertaiseen sormenpää-verinäytetestiin. Nightingalen kehittämään teknologiaan perustuva mittaustapa tarjoaa älysormuksia ja -kelloja kokonaisvaltaisempaa tietoa.

Se yhdistää verianalyysiteknologian, satojen tuhansien näytteiden globaalien terveystietokantojen sisältämän tosielämän tiedon sekä lääketieteellisen tutkimustiedon. Livitin tuloksilla on suora yhteys tulevaisuuden sairastumisriskeihin. Ne kertovat terveyden nykytilan lisäksi myös tulevasta terveydestä.

Käyttäjä saa ennusteen terveytensä tulevaisuudesta sekä tietoa kehonsa ja mielensä hyvinvoinnin nykytilasta 4 osa-alueella: sydän, mieli, vastustuskyky ja aineenvaihdunta/diabetes. Tulokset kannustavat kokeilemaan, sillä esimerkiksi unitottumuksiin, liikuntaan tai ruokavalioon tehtyjen parannusten vaikutus tuloksiin on mahdollista nähdä uusintatestissä.

Johda organisaation hyvinvointia tiedolla, älä mututuntumalla

Työantaja-tilaajana saat käyttöösi tiimi- ja organisaatiotason anonyymit yhteenvedot työntekijöidesi tuloksista. Pystyt puuttumaan ongelmakohtiin ennaltaehkäisevästi ja kartoittamaan riskejä, ennen kuin ne alkavat näkyä kustannuksissa.

Samalla saat työkalut seurata työhyvinvointihankkeiden edistymistä ja työhyvinvoinnin isoa kuvaa pidemmällä aikavälillä. Livit voi auttaa esimerkiksi nopeuttamaan palautumista, hallitsemaan stressiä ja edistämään työssä jaksamista.

Jokainen työhyvinvointiin sijoitettu euro tulee takaisin moninkertaisena

Työpahoinvoinnista syntyvät kustannukset ovat valtavia. Sairaspoissaolojen, varhaisten eläköitymisten ja pahoinvoinnin taustalla on usein myös huonoja elintapoja: vähäistä liikuntaa, huonoja ruokailutottumuksia, epäterveellisiä unirutiineja sekä heikkoa palautumista fyysisestä tai henkisestä kuormituksesta. Hyvinvoiva henkilöstö viihtyy työssään ja jaksaa paremmin.

Livitin tapa konkretisoida elämäntapamuutokset tuottaa näkyviä hyötyjä sekä yksilön että organisaation tasolla. Kun annat lahjan, jolla kannustat työntekijäsi pitämään itse huolta terveydestään, tuloksien vertailu ja yhdessä kokeileminen auttavat myös rakentamaan tiimihenkeä. Samalla sitoutat henkilöstöä tyky-toimenpiteisiin.

Näin helppoa se on:

01

Jätä yhteystiestosi ja autamme löytämään palvelupaketin, joka mukautuu yrityksesi tarpeisiin ja aikatauluihin.

02

Järjestämme inspiroivan kick-off-tilaisuuden työntekijöillesi – sisältäen jokaiselle työntekijälle jaettavat oheismateriaalit ja ohjeet.

03

Työntekijät lataavat sovelluksen ja tekevät testin itse kotonaan. Testitulokset toimitetaan Livit-sovellukseen omassa älypuhelimessa.

04

Työnantajana saat käyttöösi selkeät tiimi- ja organisaatiotason yhteenvedot johtopäätöksineen.

05

Tehtyjen muutoksien vaikutusta terveyteen ja työhyvinvointiin seurataan jatkotesteillä.

Ryhdy työhyvinvoinnin edelläkävijäksi. Jätä tietosi ja otamme yhteyttä.

Voit myös olla suoraan yhteydessä Livit for Employers -myyntiin:
Timo Sydänmaanlakka, Business Director, +358 40 4830 842, timo.sydanmaanlakka@nightingalehealth.com

Kiitos viestistä! Palaamme asiaan mahdollisimman pian.

Lisää Livit-palvelusta

Lääketieteellisesti perusteltua tietoa henkilöstösi terveydestä ja hyvinvoinnista.

Älylaitteita ja kyselylomakkeita kokonaisvaltaisempaa tietoa henkilöstösi hyvinvoinnista.

Tämä hetki ja tulevaisuus.

Livit näyttää paitsi yleiskuvan kehon ja mielen nykytilasta, myös ennusteen työntekijän terveyden tulevaisuudesta.

Jokaista motivoiva muutos.

Unirytmiin, liikuntaan tai ruokavalioon tehtyjen muutosten vaikutus näkyy – ja kannustaa löytämään kokeilemalla itselle sopivimmat elintavat.

Elämänmittaista terveyttä koko organisaation tasolla.

Katso isoa kuvaa tai keskity yksityiskohtiin. Livitin avulla teet korjausliikkeitä juuri siellä, missä tarvitaan.

Tutustu Livitiin lataamalla ilmainen sovellus