Elä terveenä pidempään
Suomalaiselle terveydenhuollolle ja yksilöille tarkimman riskiarvion sairastua meille tyypillisiin tauteihin antaa aineisto, joka on peräisin suomalaisesta väestöstä.
Yhteistyö THL:n kanssa on auttanut kehittämään entistä tarkempia genomitestejä sairausriskien tunnistamiseksi suomalaisille. Riskien varhainen tunnistaminen mahdollistaa yksilöllisen sairauksien ennaltaehkäisyn ja hoidon suunnittelun.
Jotta Sinä voisit pysyä terveenä pidempään.

Kokeile ilmaista riskilaskuriamme
Olemme kehittäneet laskurin, jolla voit tarkastaa millaisen riskiennusteen saat omilla elintapa-arvoillasi sepelvaltimotautiin ja tyypin 2 diabetekseen. Laskuri yhdistää elintapoihisi kolme erilaista geneettistä profiilia - matalan, keskimääräisen ja korkean riskin profiilit. Tilaamalla Negen 360 -genomianalyysin, saat käyttöösi genominlaajuiset analyysit omasta perimästäsi laskurissa esitettyihin sairauksiin ja moniin muihin ominaisuuksiin.

Yksilöille
Tieteellisesti korkealaatuiset geenitestimme ja helposti ymmärrettävä selkokielinen raportti, jossa elintapatekijät yhdistetään perintötekijöihin, tuovat ennakoivan geneettisen testauksen terveyshyödyt kaikkien saataville. Tunne itsesi ja terveytesi paremmin.

Yrityksille
Fyysisellä hyvinvoinnilla on suora vaikutus myös henkiseen hyvinvointiin ja työhyvinvointiin. Geenitiedon tunteminen motivoi ihmisiä tutkitusti pysymään terveempänä. Sairauspoissaolojen väheneminen on vain yksi hyöty, jota geenitiedon tunteminen voi tuoda mukanaan.

Lääkäreille
Miten Negenin genomianalyysejä voidaan hyödyntää potilaan riskin arvioinnissa ja ennaltaehkäisevän hoidon toteuttamisessa? Miten polygeeniset riskisummat muodostetaan ja mikä on tiede niiden takana?

Konsultointi
Asiantuntijamme auttavat räätälöidysti genotyyppausalustoihin, geneettisiin variantteihin, laadunvarmistukseen ja geneettisen datan hyödyntämiseen terveydenhuollossa ja tutkimuksissa liittyvissä kysymyksissä.
Oletko tehnyt aiemmin sukujuuria tutkivan geenitestin?
Voit käyttää olemassa olevaa geenitietoa myös Negen genomianalyysin tekemiseen!
Geenitesteissä on eroja — miten valita minulle sopiva testi?
Kuluttajille suunnattuja geenitestejä, eli DTC (direct to consumer) -testejä on markkinoilla paljon erilaisia. Minkälaisia asioita tulisi ottaa huomioon, mikäli oman perimän selvittäminen kiinnostaa?