Palvelut


Geenitestit- ja analyysit kuluttajille

Tieteellisesti korkealaatuiset geenitestimme ja helposti ymmärrettävä selkokielinen raportti, jossa elintapatekijät yhdistetään perintötekijöihin, tuovat ennakoivan geneettisen testauksen terveyshyödyt kaikkien saataville. Tunne itsesi ja riskisi paremmin.

Tutustu tilattaviin geenianalyyseihin


Työterveys- ja hyvinvointipalvelut

Fyysisellä hyvinvoinnilla on suora vaikutus myös henkiseen hyvinvointiin ja työhyvinvointiin. Geenitiedon tunteminen motivoi ihmisiä tutkitusti pysymään terveempänä. Sairauspoissaolojen väheneminen on vain yksi hyöty, jota geenitiedon tunteminen voi tuoda mukanaan.

Lue lisää hyödyistä yrityksille

Geenitiedon palautukset biopankeille

Useissa biopankeissa on valmiiksi genotyypattua tietoa, mutta tietoa ei välttämättä ole hyödynnetty vielä lainkaan. Mahdollistamme geenitietojen hyödyntämisen kansanterveyden kohentamiseksi palauttamalla geneettiseen tietoon perustuvan raportin näytteensä luovuttaneille henkilöille.

Lue lisää biopankkiyhteistyöstä

Ajankohtaista

14.11.2017

Kuntapäättäjät haluavat geenitestauksen osaksi kunnallista terveydenhuoltoa

Tuoreen kyselytutkimuksen mukaan kuntapäättäjät suhtautuvat erittäin myönteisesti geenitestien käyttämiseen kunnallisen terveydenhuollon tukena. Lähes yhdeksän kymmenestä vastaajasta olisi myös itse valmis edistämään geenitestauksen lisäämiseen tähtäävää hanketta omassa kunnassaan.

Lue koko uutinen

02.10.2017

ASHG 2017 @ Orlando - Florida

Negen on mukana maailman suurimmassa genetiikan alan seminaarissa. The American Society of Human Genetics (ASHG) järjestää seminaarin Orlandossa, Floridassa 17.10. - 21.10.

ASHG 2017 - Sharing Discoveries. Shaping Our Future.

Löydät meidät seminaarin messualueelta 18.10. - 20.10. osastolta #924

18.08.2017

Global Biobank Week 13.9. - 15.9. Tukholmassa

Olemme mukana Global Biobank Week -tapahtumassa Tukholmassa 13.9. - 15.9.

Global Biobank Week tarjoaa kansaivälisen alustan syväluotaavalle keskustelulle ja yhteistyölle biopankkialan toimijoille ja tutkijoille.

Tervetuloa tutustumaan Negen:n osastoon näyttelyalueen yläkerrassa.

Negen geenitestit kuluttajille

Negen 360 on kattavin analyysipakettimme. Analyysi sisältää kaikkien tarjoamiemme geenitestipakettien lisäksi testipaneelin harvinaisista perinnöllisistä sairauksista.

Negen - Diabetes analyysissä selvitämme perimäsi ja elintapojesi vaikutusta diabetesriskiisi. Testi sisältää tyypin 1 ja tyypin 2 diabeteksen sekä tyypin 2 diabetekselle altistavien riskitekijöiden - ylipainotaipumuksen, lipidien ja verenpaineen - analyysin.

Negen - Sydän analyysissä selvitämme perimäsi ja elintapojesi vaikutusta sepelvaltimotautiriskiisi. Testi sisältää myös merkittävien riskitekijöiden - ylipainotaipumuksen, lipidien ja verenpaineen - analyysin.

Mitä aikaisemmin geneettiset sairausriskit tunnistetaan, sitä paremmin sairauden puhkeamista voidaan ennaltaehkäistä.

Negen geenianalyysit tehdään sylkinäytteestä. Voit tilata näytteenottopaketin kotiisi ja tehdä elintapakyselyn millä tahansa tietokoneella tai älypuhelimella ilman lääkärikäyntiä.

Tilaa Negen geenianalyysi nyt! Lue lisää Negen:stä