Ajankohtaista

Perimällä on merkittävä yhteys lihavuusriskiin, mutta kaikkea se ei kerro

Joillekin painonhallinta on helpompaa kuin toisille. Varhaislapsuuden ja aikuisiän lihavuusriskillä on merkittävä geneettinen komponentti, mutta monitekijäisten sairauksien kohdalla perimä ei määrää kenenkään kohtaloa. Oman painonhallinnan kannalta voi olla hyödyllistä tietää omat geneettiset lähtökohtansa.

Lue lisää

Black Friday lähestyy ja hinnat tippuvat sen mukaisesti

Black Friday — kenties rakastetuin kaikista myyntitiimin pikkujouluissa keksityistä juhlapäivistä.

Myös Negen tarjoaa huomattavia alennuksia alkaen perjantain keskiyöstä. Ole valmiina, sillä alehinta paljastetaan vasta keskiyönä ja tarjotaan vain sadalle ensimmäiselle.

Lue lisää

Kumppanimme kertovat — Jasmin Hamid

Jasmin Hamid teki Negenin geenitestin ja jakaa nyt kokemuksiaan.

Kansansairauksien ennaltaehkäisy on tuotava koko kansan ulottuville

Ennaltaehkäisyn tulevaisuus on täällä nyt.

Me Negenissä olemme innolla mukana P5-projektin toteutuksessa. Olemme Markus Perolan kanssa samaa mieltä myös siitä, että kansansairauksien ennaltaehkäisy on tuotava koko kansan ulottuville. Juuri tästä syystä olemme kehittäneet palveluamme jo muutaman vuoden ajan.

Lue lisää

Negen ja Puhti yhteistyöhön. Negenin geenitestit tuovat lisäymmärrystä Puhdin tarjoamiin tuttuihin laboratoriotesteihin.

Puhdin tarjoamat testipaketit kertovat ihmisen nykyisestä terveydestä, kun taas Negenin elintapa- ja genomianalyysit kertovat myös tulevaisuuden ennusteesta. Yhdistämällä nämä elementit saadaan laajempi kokonaiskuva terveydestä.

Lue lisää

Negen palvelee myös postilakon aikana

Voit tilata Negenin genomianalyyseja normaalisti Postin työtaistelusta huolimatta. Kuljetus molempiin suuntiin on edelleen tilaajille maksutonta.

Jos olet tilannut jonkin analyysin ennen maanantaita 11.11. eikä näytteenottopakkauksesi ole vielä saapunut, ole meihin yhteydessä osoitteessa info@negen.fi tai sivun alalaidasta löytyvällä yhteydenottolomakkeella.

Lue lisää

Geenitestit viihteen muotona ja terveydenhuollon työkaluna

YLE on tänään 12.11.2019 käsitellyt laajasti kuluttajille tarjolla olevia geenitestejä, niiden viihteellisyyttä ja toisaalta arvoa terveydenhuollon työkaluina ("Rahastuksen makua", Ylen Aamu , Yle Uutiset)

Lue artikkeli

Esidiabeteksen ei tarvitse edetä taudiksi

Hoitamaton esidiabetes johtaa diabetesdiagnoosiin, mutta kehitys on mahdollista katkaista.

Kansainvälisen diabetespäivän 14.11. kunniaksi tarjoamme Negen Diabetes -genomianalyysin kampanjahintaan 199€ (norm. 239€) sunnuntaihin 17.11. asti.

Lue lisää

Geenitesteissä on eroja — miten valita minulle sopiva testi?

Kuluttajille suunnattuja geenitestejä, eli DTC (direct to consumer) -testejä on markkinoilla paljon erilaisia. Minkälaisia asioita tulisi ottaa huomioon, mikäli oman perimän selvittäminen kiinnostaa.

Lue artikkeli

Tänä isänpäivänä kannustamme kaikkia pitämään elämänsä isistä huolta

Isänpäivään asti tarjoamme Negen Sydän -genomianalyysimme alennettuun hintaan 199€. Auta isääsi, puolisoasi tai itseäsi tekemään elämän mittainen hyvä terveysvalinta!

Lue lisää

Olet mitä syöt palaa ruutuihin, Negen kumppanina mukana

Joulukuussa olemme taas mitä syömme, kun huippusuosittu Olet mitä syöt palaa ruutuihin. Tarjoamme ohjelman osallistujien tekemän Negen 360 -genomianalyysin alennettuun hintaan 299€ 31.10.2019 asti.

Lue lisää

FH-taudin aiheuttava mutaatio ja PRS nyt samassa tutkimuksessa

Olemme lanseeranneet maailman ensimmäisen genomianalyysin, jossa kartoitetaan sekä korkean tautiriskin FH-mutaatiot (familiaalinen hyperkolesterolemia) että laajempi polygeeninen riski. FH-tauti on suhteellisen harvinainen, mutta mutaatio nostaa hyvin voimakkaasti sepelvaltimotaudin riskiä. Siksi sen kartoittaminen on oleellinen osa kokonaisriskin arviota.

Lue lisää