Ajankohtaista

Huippubloggari tilasi genomitestin — Miltä nyt tuntuu?

Mehiläinen ja Negen yhteistyöhön genetiikan tutkimuksissa – tavoitteena lisätä ihmisten terveitä elinvuosia

Mehiläinen ja tieteellisesti korkealaatuisia genomianalyyseja tuottava Negen aloittavat yhteistyön, joka tuo Negenin testit osaksi Mehiläisen tarjoamia hyvinvointi- ja terveyspalveluita.

Lue lisää

Kiitos kuluneesta vuodesta asiakkaillemme ja yhteistyökumppaneillemme!

Olemme kaikki yksilöitä — siksi tarvitsemme yksilöllistä hoitoa. Siitä Negenin toiminnassa on kysymys. Kiitämme teitä kaikkia tästä vuodesta ja toivotamme onnea ja menestystä myös ensi vuoteen!

Ravitsemusneuvontaa ja genetiikkaa — kannattaako näihin satsata?

Edes pitkäaikaissairaat eivät välttämättä saa lähetettä ravitsemusterapeutin vastaanotolle, vaikka sitä haluaisivatkin, raportoivat potilasjärjestöt.

Kaikkien Negen genomianalyysien mukana toimitetaan yksilöllisten tulosten mukaiset, ammattilaisten laatimat ravitsemus- ja liikuntaohjeet.

Lue lisää

DocEmilia-podcastin uusimmassa jaksossa puhutaan geeneistä

Geenit — Miksi ja miten niitä tulisi testata? Emilia Vuorisalmi ja Kirsi Auro puivat aihetta. Käytä 20 minuuttia hyvin ja kuuntele jakso linkin takaa!

Hyödynnä myös tilaisuus saada Negen 360 -testipaketistamme vielä 50 euron alennus joulualennuksemme päälle (yht. 249€, normaalisti 349€).

Lue lisää

Negen 360 joulun alehintaan 299€ (norm. 349€) vuoden loppuun asti

Joulun kovin paketti on Negenin kattavin testipaneeli, Negen 360. Alennus on voimassa 31.12. asti.

Lue lisää

Perimällä on merkittävä yhteys lihavuusriskiin, mutta kaikkea se ei kerro

Joillekin painonhallinta on helpompaa kuin toisille. Varhaislapsuuden ja aikuisiän lihavuusriskillä on merkittävä geneettinen komponentti, mutta monitekijäisten sairauksien kohdalla perimä ei määrää kenenkään kohtaloa. Oman painonhallinnan kannalta voi olla hyödyllistä tietää omat geneettiset lähtökohtansa.

Lue lisää

Black Friday lähestyy ja hinnat tippuvat sen mukaisesti

Black Friday — kenties rakastetuin kaikista myyntitiimin pikkujouluissa keksityistä juhlapäivistä.

Myös Negen tarjoaa huomattavia alennuksia alkaen perjantain keskiyöstä. Ole valmiina, sillä alehinta paljastetaan vasta keskiyönä ja tarjotaan vain sadalle ensimmäiselle.

Lue lisää

Kumppanimme kertovat — Jasmin Hamid

Jasmin Hamid teki Negenin geenitestin ja jakaa nyt kokemuksiaan.

Kansansairauksien ennaltaehkäisy on tuotava koko kansan ulottuville

Ennaltaehkäisyn tulevaisuus on täällä nyt.

Me Negenissä olemme innolla mukana P5-projektin toteutuksessa. Olemme Markus Perolan kanssa samaa mieltä myös siitä, että kansansairauksien ennaltaehkäisy on tuotava koko kansan ulottuville. Juuri tästä syystä olemme kehittäneet palveluamme jo muutaman vuoden ajan.

Lue lisää

Negen ja Puhti yhteistyöhön. Negenin geenitestit tuovat lisäymmärrystä Puhdin tarjoamiin tuttuihin laboratoriotesteihin.

Puhdin tarjoamat testipaketit kertovat ihmisen nykyisestä terveydestä, kun taas Negenin elintapa- ja genomianalyysit kertovat myös tulevaisuuden ennusteesta. Yhdistämällä nämä elementit saadaan laajempi kokonaiskuva terveydestä.

Lue lisää

Negen palvelee myös postilakon aikana

Voit tilata Negenin genomianalyyseja normaalisti Postin työtaistelusta huolimatta. Kuljetus molempiin suuntiin on edelleen tilaajille maksutonta.

Jos olet tilannut jonkin analyysin ennen maanantaita 11.11. eikä näytteenottopakkauksesi ole vielä saapunut, ole meihin yhteydessä osoitteessa info@negen.fi tai sivun alalaidasta löytyvällä yhteydenottolomakkeella.

Lue lisää