Black Friday lähestyy ja hinnat tippuvat sen mukaisesti

Tiistai, 26 marraskuu, 2019

Black Friday ja siitä käynnistyvä Black Weekend ovat vihdoinkin ylittäneet Atlantin ja rantautuneet Suomeen asti. Black Friday tulee marraskuun viimeisen torstain jälkeen, jolloin Pohjois-Amerikassa vietetään Thanksgiving-juhlaa. Thanksgiving oli alunperin satokauden päättäjäisjuhla, minkä jälkeen siirryttiin joulun odotukseen.

Joulu tarkoittaa tietysti joulushoppailua. Jotkut ostavat ison osan joululahjoista (muille ja itselleen) juuri tänä viikonloppuna, ja syystäkin: Alennukset voivat oikeasti olla merkittäviä, ja fiksut kauppiaat myyvät osaa tarjonnastaan tappiolla, sisäänheittotuotteina.

Miten tämä kaikki liittyy Negenin toimintaan? Tietenkin siten, että olemme hengessä mukana ja myymme kattavinta Negen 360 -analyysipakettiamme lievästi sanottuna reippaalla alennuksella.

Paljastamme hinnan keskiyöllä 29.9. ja tarjoamme sen vain sadalle ensimmäiselle. Mitäpä jos tänä vuonna hankkisit joululahjat hyvissä ajoin? Negenin genomianalyysia ei tarvitse tehdä kuin kerran elämässä, missä on se sikäli huono puoli, että joudut ensi jouluna keksimään jonkun muun lahjan. Mutta eipä hätää: Pakettiin kuuluu analyysin tulosten mukaiset liikunta- ja ravitsemusohjeet, joten jatkossa iso osa lahjoista kuittaantuu aineettomilla, terveyttä edistävillä elämyslahjoilla. Ilmasto ja lähimmäisesi kiittävät!

Mitä siis enää odotat? Siis muuta kuin perjantaita? Tee jo nyt elämän mittainen hyvä päätös odottaa perjantaihin asti ja tilaa markkinoiden paras genomianalyysi. Lue lisää Negen 360 -analyysista täältä.

Share this

Negen kehitti palvelun genomitiedon uusiokäytölle

Negen on kehittänyt genomitiedon uusiokäyttöön MyData-palvelun missä esimerkiksi sukujuuria tutkivien palvelujen olemassa olevaa geenitietoa voidaan hyödyntää terveyteen liittyvissä tutkimuksissa.

Lue lisää

Huippubloggari tilasi genomitestin — Miltä nyt tuntuu?

Mehiläinen ja Negen yhteistyöhön genetiikan tutkimuksissa – tavoitteena lisätä ihmisten terveitä elinvuosia

Mehiläinen ja tieteellisesti korkealaatuisia genomianalyyseja tuottava Negen aloittavat yhteistyön, joka tuo Negenin testit osaksi Mehiläisen tarjoamia hyvinvointi- ja terveyspalveluita.

Lue lisää