Black Friday lähestyy ja hinnat tippuvat sen mukaisesti

Tiistai, 26 marraskuu, 2019

Black Friday ja siitä käynnistyvä Black Weekend ovat vihdoinkin ylittäneet Atlantin ja rantautuneet Suomeen asti. Black Friday tulee marraskuun viimeisen torstain jälkeen, jolloin Pohjois-Amerikassa vietetään Thanksgiving-juhlaa. Thanksgiving oli alunperin satokauden päättäjäisjuhla, minkä jälkeen siirryttiin joulun odotukseen.

Joulu tarkoittaa tietysti joulushoppailua. Jotkut ostavat ison osan joululahjoista (muille ja itselleen) juuri tänä viikonloppuna, ja syystäkin: Alennukset voivat oikeasti olla merkittäviä, ja fiksut kauppiaat myyvät osaa tarjonnastaan tappiolla, sisäänheittotuotteina.

Miten tämä kaikki liittyy Negenin toimintaan? Tietenkin siten, että olemme hengessä mukana ja myymme kattavinta Negen 360 -analyysipakettiamme lievästi sanottuna reippaalla alennuksella.

Paljastamme hinnan keskiyöllä 29.9. ja tarjoamme sen vain sadalle ensimmäiselle. Mitäpä jos tänä vuonna hankkisit joululahjat hyvissä ajoin? Negenin genomianalyysia ei tarvitse tehdä kuin kerran elämässä, missä on se sikäli huono puoli, että joudut ensi jouluna keksimään jonkun muun lahjan. Mutta eipä hätää: Pakettiin kuuluu analyysin tulosten mukaiset liikunta- ja ravitsemusohjeet, joten jatkossa iso osa lahjoista kuittaantuu aineettomilla, terveyttä edistävillä elämyslahjoilla. Ilmasto ja lähimmäisesi kiittävät!

Mitä siis enää odotat? Siis muuta kuin perjantaita? Tee jo nyt elämän mittainen hyvä päätös odottaa perjantaihin asti ja tilaa markkinoiden paras genomianalyysi. Lue lisää Negen 360 -analyysista täältä.

Share this

Perimällä on merkittävä yhteys lihavuusriskiin, mutta kaikkea se ei kerro

Joillekin painonhallinta on helpompaa kuin toisille. Varhaislapsuuden ja aikuisiän lihavuusriskillä on merkittävä geneettinen komponentti, mutta monitekijäisten sairauksien kohdalla perimä ei määrää kenenkään kohtaloa. Oman painonhallinnan kannalta voi olla hyödyllistä tietää omat geneettiset lähtökohtansa.

Lue lisää

Kumppanimme kertovat — Jasmin Hamid

Jasmin Hamid teki Negenin geenitestin ja jakaa nyt kokemuksiaan.

Kansansairauksien ennaltaehkäisy on tuotava koko kansan ulottuville

Ennaltaehkäisyn tulevaisuus on täällä nyt.

Me Negenissä olemme innolla mukana P5-projektin toteutuksessa. Olemme Markus Perolan kanssa samaa mieltä myös siitä, että kansansairauksien ennaltaehkäisy on tuotava koko kansan ulottuville. Juuri tästä syystä olemme kehittäneet palveluamme jo muutaman vuoden ajan.

Lue lisää