Deemec Oy edelläkävijänä työhyvinvoinnin eturintamassa – Negen geeni- ja elintapa-analyysit osana yrityksen työterveysratkaisua.

Perjantai, 16 marraskuu, 2018

”Tavoitteenani on varmistaa, että yrityksen tärkein kilpailuetu, alan parhaat asiantuntijat, pysyvät terveenä. Meille ei riitä paras sairaudenhoito. Haluan tarjota myös parhaat työkalut yksilölliseen terveydenhoitoon”. Sami Rajala, Deemec Oy:n toimitusjohtaja toteaa.

Deemec Oy, on tehnyt sopimuksen Negen Oy:n geeni- ja elintapa-analyysien käyttöönottamiseksi osana työterveyshuollon kokonaisratkaisuaan.

”Deemec:n keskeisin voimavara ja kilpailuetu on osaava henkilöstö. Haluamme olla erinomainen paikka työskennellä ja pitää huolta siitä, että työntekijämme tietävät meidän pitävän huolta heidän terveydestään ja hyvinvoinnistaan.
Olen iloinen, että voimme tarjota markkinoiden kattavimpien sairauskuluvakuutusten ja työterveyspalveluiden rinnalle vaikuttavat työkalut yksilölliseen ja ennakoivaan terveydenhoitoon. Sairastumisten ennaltaehkäisy on merkittävä asia meille. Emme voi korvata työntekijöidemme ainutlaatuista osaamista heidän sairastuessaan. Mikäli voimme välttää yhdenkin sairastumisen, hyöty ei tule pelkästään vältetyissä sairaspoissaoloissa, vaan meillä tärkeän ihmisen terveyden turvaamisessa. Tästä hyötyy myös meidän asiakkaat” kertoo Deemec Oy:n toimitusjohtaja Sami Rajala.

“Olemme erittäin iloisia saadessamme tehdä yhteistyötä Deemec Oy:n kanssa. Yhteistyö näiden edelläkävijäyritysten kanssa nostaa analyysityökalujemme tunnettuutta ja tuo havainnollisesti esiin palvelumme etuja osana työterveyshuollon ratkaisuja.” kommentoi Negenin toimitusjohtaja Kimmo Aro.

Kansansairaudet, kuten sydän- ja verisuonisairaudet ja tyypin 2 diabetes, muodostavat kasvavan osuuden yritysten työterveyshoidon kustannuksista. Perimän osuus näiden sairauksien synnyssä on ollut tiedossa jo pitkään, mutta tehokkaat työkalut luotettavaan aikaiseen riskien tunnistamiseen ovat puuttuneet. Negen on ratkaissut tämän ongelman ainutlaatuisella analyysityökalullaan, joka huomioi erittäin kattavasti kyseisten sairauksien taustalla olevan genetiikan sekä sairausriskiin keskeisesti vaikuttavat elintapatekijät. Negenin interaktiivinen ja helposti ymmärrettävä raportti auttaa tunnistamaan yksilöllisesti ne keskeiset elintapatekijät, joilla on suurin alentava vaikutus sairastumisriskiin. Geneettisen tiedon hyödyllisyys kansansairauksien ehkäisyssä (1) ja elintapamuutoksia motivoiva vaikutus on hyvin dokumentoitu tieteellisissä julkaisuissa (2).

Deemec Oy yrityksenä

Deemec Oy on noin 30 henkilöä Suomessa ja 8 henkilöä Romaniassa työllistävä mekaniikkasuunnitteluun keskittynyt insinööritoimisto. Yritys on pääosin henkilöstön omistama, joka takaa motivoituneet ja sitoutuneet suunnittelijat. Mekaniikkasuunnittelun lisäksi Deemec tuottaa visualisointeja, animaatioita ja VR -ympäristöjä 3D-mallien pohjalta. Yrityksen liikevaihto oli viime vuonna 2,3 m€ ja yrityksemme on palkittu esimerkiksi Suomen vahvimmat platinasertifikaatilla. Tunnetuimmat asiakasreferenssimme ovat Kone Oyj, Valmet paperikoneet, Outotec Oyj ja Evac Oy.

Deemec
Lisätietoja : www.deemec.com
Sami Rajala, toimitusjohtaja - Deemec Oy
sami.rajala@deemec.com

Negen yrityksenä

Negen on suomalainen, genetiikkojen ja lääkäreiden perustama genetiikan teknologiayritys. Negen tarjoaa työkaluja yleisimpien kansansairauksien, kuten sydän- ja verisuonisairauksien ja tyypin 2 diabeteksen ehkäisyyn.

Lisätietoja : www.negen.fi
Kimmo Aro, toimitusjohtaja - Negen Oy
kimmo.aro@negen.fi

Viitteet:
(1) Kiera et al: Nature Genetics volume 50, sivut 1219–1224 (2018)
(2) Individual access to genomic disease risk factors has a beneficial impact on lifestyles, European Society of Human Genetics, June 15, 2018

Share this

Negenin organisaatio muuttuu

Negenin organisaatio muuttuu. Myyntipäällikkö Tomi Laitinen on siirtynyt muihin tehtäviin yrityksen ulkopuolelle; kiitämme Tomia yhteisistä vuosista ja kaikista merkkipaaluista, jotka olemme yhdessä saavuttaneet. Negen ei olisi sitä, mitä se on tänään, ilman Tomin panosta.
 
Antti-Pekka Syvälahti on aloittanut Negenin myyntijohtajana alkuvuodesta 2019. AP on toiminut aikaisemmin mm. Silmäasema Oyj:n myyntijohtajana vastaten yritysmyynnistä- ja kumppanuuksista, konsernin asiakaspalvelusta sekä verkkokaupasta.

Negen mukana HIMSS Europe 2019 -tapahtumassa

Digitaalisen terveyden ykköstapahtuma HIMSS Europe järjestetään tänä vuonna ensimmäistä kertaa Suomessa, 11.-13.6. Helsingin Messukeskukseen odotetaan saapuvan tuhansia edustajia ministeriöistä, sairaaloista ja terveysteknologiayrityksistä ympäri maailmaa.

Lue lisää

Negenin geenitestit osaksi Terveystalon palveluita

Suomen suurin terveyspalveluyritys Terveystalo jatkaa edelläkävijänä ottamalla ensimmäisenä käyttöön Negenin analyysit sairastumisriskin selvittämiseksi.

Lue lisää