Genomitestin tulos voi yllättää lääkärinkin

Tiistai, 15 tammikuu, 2019

Lääkäri Pippa Laukka teki Negenin genomitestin osana juontamansa Olet mitä syöt -ohjelman kuvauksia, ja tulokset yllättivät: Omien sanojensa mukaan hän oli ‘kuin puulla päähän lyöty’.

Laukan geneettinen riski tyypin 2 diabetekseen nimittäin osoittautui melkein kaksinkertaiseksi muuhun suomalaiseen naisväestöön nähden. Näin ollen hänen riskinsä on suurempi, kuin 75:llä prosentilla väestöstä.

Terveelliset elintavat ovat onneksi ehkäisseet taudin syntymisen Laukan kohdalla, mutta testitulos auttaa häntä ymmärtämään oman sukunsa sairaushistoriaa. Useampi suvun jo edesmennyt jäsen sairasti tyypin 2 diabetesta, vaikka olivatkin fyysisesti aktiivisia ja söivät normaalisti.

Arviolta 150,000 suomalaista sairastaa tyypin 2 diabetesta tietämättään. Voit selvittää oman geneettisen sairausriskisi Negen diabetes -testillä, tai kattavammalla Negen 360 -testillä. Tarjoamamme analyysit yhdistävät genomianalyysin tunnettuihin elintapariskeihin ja antavat näin tarkimman mahdollisen arvion sairastumisriskistäsi.

Sivuiltamme löytyvää riskilaskuria voi käyttää maksutta myös ilman genomitestiä. Jos epäilet, että sinulla tai läheiselläsi saattaa olla tyypin 2 diabetes, suosittelemme lämpimästi myös Diabetesliiton maksutonta riskitestiä.

Share this

Negenin organisaatio muuttuu

Negenin organisaatio muuttuu. Myyntipäällikkö Tomi Laitinen on siirtynyt muihin tehtäviin yrityksen ulkopuolelle; kiitämme Tomia yhteisistä vuosista ja kaikista merkkipaaluista, jotka olemme yhdessä saavuttaneet. Negen ei olisi sitä, mitä se on tänään, ilman Tomin panosta.
 
Antti-Pekka Syvälahti on aloittanut Negenin myyntijohtajana alkuvuodesta 2019. AP on toiminut aikaisemmin mm. Silmäasema Oyj:n myyntijohtajana vastaten yritysmyynnistä- ja kumppanuuksista, konsernin asiakaspalvelusta sekä verkkokaupasta.

Negen mukana HIMSS Europe 2019 -tapahtumassa

Digitaalisen terveyden ykköstapahtuma HIMSS Europe järjestetään tänä vuonna ensimmäistä kertaa Suomessa, 11.-13.6. Helsingin Messukeskukseen odotetaan saapuvan tuhansia edustajia ministeriöistä, sairaaloista ja terveysteknologiayrityksistä ympäri maailmaa.

Lue lisää

Negenin geenitestit osaksi Terveystalon palveluita

Suomen suurin terveyspalveluyritys Terveystalo jatkaa edelläkävijänä ottamalla ensimmäisenä käyttöön Negenin analyysit sairastumisriskin selvittämiseksi.

Lue lisää