Negen 360 joulun alehintaan 299€ (norm. 349€) vuoden loppuun asti

Maanantai, 16 joulukuu, 2019

Jos osa joululahjoista on vielä hankkimatta, harkitse investointia loppuelämän terveyteen. Negenin geenitestin voit tilata itsellesi tai 18 vuotta täyttäneelle lähimmäisellesi. Perimä ei muutu, joten testi tarvitsee tehdä vain kerran elämässä.

Negen 360 on kattavin pakettimme, johon sisältyvät kaikki tutkimamme terveyteen vaikuttavat seikat.

Tutustu Negen 360 -testipaneeliin

Lue ohjeemme laadukkaan geenitestin tunnistamiseen

Share this

Negen lanseeraa kattavan rintasyövän geenitestipaneelin

Testi on suunnattu erityisesti suomalaisille, ja sisältää kattavasti geenimutaatiota kolmesta eri rintasyöpägeenistä (BRCA1, BRCA2, PALB2). Testiin valitut mutaatiot ovat yleisimpiä Suomessa esiintyviä rintasyövälle altistavia geenimutaatioita. Näiden geenimutaatioiden kantajilla on yleensä lisääntynyt riski sairastua rintasyöpään.

Lue lisää

Negen avaa ilmaisen COVID-19 farmakogenetiikkapaneelin

Negen avaa ilmaisen farmakogenetiikkapaneelin. Paneelin tarkoitus on tuoda saataville läpinäkyvää geenitietoa COVID-19 taudin hoitoon ehdotetuista lääkkeistä. Farmakogenetiikka vaikuttaa yksilölliseen geneettiseen vaihteluun lääkkeiden sopivuudessa, annostelussa ja sivuvaikutuksissa. Geneettiset sivuvaikutukset ovat hoitoon ehdotetuilla lääkkeillä melko harvinaisia, mutta pahimmillaan vakavia.

Lue lisää

Negen kehitti palvelun genomitiedon uusiokäytölle

Negen on kehittänyt genomitiedon uusiokäyttöön MyData-palvelun missä esimerkiksi sukujuuria tutkivien palvelujen olemassa olevaa geenitietoa voidaan hyödyntää terveyteen liittyvissä tutkimuksissa.

Lue lisää