Negen mukana HIMSS Europe 2019 -tapahtumassa

Perjantai, 7 kesäkuu, 2019

Digitaalisen terveyden ykköstapahtuma HIMSS Europe järjestetään tänä vuonna (11.-13.6.) ensimmäistä kertaa Suomessa. Helsingin Messukeskukseen odotetaan saapuvan tuhansia edustajia ministeriöistä, sairaaloista ja terveysteknologiayrityksistä ympäri maailmaa.

Meidät löydätte keskiviikkona ja torstaina ständiltä 6F48. Lisäksi toimitusjohtajamme Kimmo Aro osallistuu torstaina Suomi-Paviljongissa pidettävään Start up pitch -sessioon, klo 13:45. Tavataan siellä!

Mikä digitaalinen terveys?

Terveydenhuolto ei ole enää vain sitä, että hakeudutaan lääkärin juttusille päivystyksen tai ajanvarauksen kautta, kun jokin tuntuu olevan vialla. Teknologian kehittyessä Suomessa on otettu käyttöön terveyttä edistäviä ratkaisuja, jotka toimivat luontevasti perinteisten hoitopolkujen rinnalla ja vähentävät näin tarvetta lääkärikäynneille.

Terveysongelmien ennaltaehkäiseminen, ajoissa diagnosoiminen ja kokonaisvaltaisesti hoitaminen tapahtuvat tehokkaammin, kun potilaalla on paremmat mahdollisuudet osallistua oma-aloitteisesti terveytensä vaalimiseen.

Erinomainen esimerkki tästä ajattelusta on Terveyskylä.fi -palveluportaali, josta saa hyvin kattavasti terveydenhuollon ammattilaisten tuottamaa ohjeistusta ennaltaehkäisyyn ja omahoitoon. Palvelu mahdollistaa myös ammattilaisen etävastaanoton videoyhteyden välityksellä, ja paljon muuta.

Miksi Negen osallistuu tapahtumaan?

Missiomme on alusta asti ollut voimakas positiivinen muutos, trendikkäämmin sanottuna disruptio, suomalaisten kansanterveydessä. Raskaimpia kansantautejamme sepelvaltimotautia ja tyypin 2 diabetesta voidaan ennaltaehkäistä hyvin kustannustehokkaasti, ja juuri tähän me tarjoamme apukeinoja. Kun yksilöllinen sairastumisriski on tiedossa, ennaltaehkäiseminen voidaan aloittaa ajoissa — eikä vasta sitten, kun perinteiset riskimittarit (kolesteroli, verenpaine, keskivartalolihavuus ym.) ovat jo koholla. Yksilön todellinen riskitaso voidaan selvittää vain huomioimalla elintapariskien lisäksi myös perimän osuus kokonaisriskistä, joka voi olla jopa 50 prosenttia.

Ratkaisumme on osa uutta ajattelutapaa terveydenhuollossa, jossa yksilölle annetaan toimivat työkalut pitää oma-aloitteisesti huolta terveydestään — toisin sanoen olla entistäkin tärkeämpi osa hoitokokonaisuutta.

Tulevaisuudessa terveydenhuolto ei ole asia, joka tulee ajankohtaiseksi vasta, kun riski on jo toteutunut, ja jonka toimenpiteet ovat käytännössä kokonaan ammattilaisten harteilla.

Siksi osallistumme tapahtumaan: Haluamme kertoa ja näyttää, miten genetiikka voi tarjota käytännön apua ennaltaehkäisytyöhön.

Kuva: Ian Schneider, Unsplash

Share this

Sydänpäivän kunniaksi 25% alennus kaikista analyyseistamme

Sydänpäivän kunniaksi tarjoamme tällä viikolla 25% alennuksen kaikista analyyseistamme, kun tilaat koodilla SYDÄN19. Tilaa itsellesi tai lahjaksi läheisellesi, jonka sydämestä haluat pitää huolta.

Lue lisää

Negenin organisaatio muuttuu

Negenin organisaatio muuttuu. Myyntipäällikkö Tomi Laitinen on siirtynyt muihin tehtäviin yrityksen ulkopuolelle; kiitämme Tomia yhteisistä vuosista ja kaikista merkkipaaluista, jotka olemme yhdessä saavuttaneet. Negen ei olisi sitä, mitä se on tänään, ilman Tomin panosta.
 
Antti-Pekka Syvälahti on aloittanut Negenin myyntijohtajana alkuvuodesta 2019. AP on toiminut aikaisemmin mm. Silmäasema Oyj:n myyntijohtajana vastaten yritysmyynnistä- ja kumppanuuksista, konsernin asiakaspalvelusta sekä verkkokaupasta.

Negenin geenitestit osaksi Terveystalon palveluita

Suomen suurin terveyspalveluyritys Terveystalo jatkaa edelläkävijänä ottamalla ensimmäisenä käyttöön Negenin analyysit sairastumisriskin selvittämiseksi.

Lue lisää