Negen mukana I Love Me -messuilla Helsingin messukeskuksessa

Torstai, 18 lokakuu, 2018

I love me -messut kokoaa yhteen tulevan kauden hius- ja meikkityylit, muodin kuumimmat trendit, koru- ja kellomaailman viimeisimmät tuulet sekä uusimmat kauneuden ja terveydenhoitotuotteet ja -palvelut.
Tule tutustumaan Negen genomianalyyseihin ja kuuntelemaan luentoa ja paneelikeskustelua, jossa pohditaan geenitestien hyödyllisyyttä terveyden ylläpitämisessä.

I love me 2018 | Klinikka-lava | Terveys | 21.10.2018 klo 13:00 - 13:30

Geenianalyysin hyödyt oman terveyden ylläpidossa

Omilla elintavoilla ja perimällä on yhdessä suurin merkitys ihmisen hyvinvointiin. Yksilökohtaiset eroavaisuutemme vaikuttavat merkittävästi myös erilaisten sairauksien esiintyvyyteen. Perimätietoa, eli genetiikkaa hyödyntämällä voidaan tunnistaa erilaisia riskitekijöitä ajoissa ja ennaltaehkäistä tai viivästyttää sairauksia merkittävästi, ennen varsinaisen sairauden puhkeamista. Perimätieto on myös toiminut hyvänä motivaattorina elintapamuutoksissa.

I love me 2018 | Klinikka-lava | Terveys | 21.10.2018 klo 15:30 - 16:30

Mitä geenini kertovat minusta?

Yhä useammat tilaavat erilaisia geenitestejä verkosta. Voiko testeihin luottaa ja miten nopeasti lisääntyvä genomitieto voi vaikuttaa elämäämme jo lähitulevaisuudessa? Voiko genomitieto vauhdittaa esimerkiksi elämäntaparemonttia tai auttaa nykyistä parempien ja yksilöllisempien lääkkeiden kehittämisessä?

Aiheesta keskustelemassa:

  • Noora Shingler, toimittaja, tuottaja, bloggaaja, Kemikaalicocktail-media
  • Jani Tikkanen, terveysjohtaja, lääketieteen tohtori, LähiTapiola.
  • Jari Forsström, toimitusjohtaja, sisätautien erikoislääkäri, lääketieteellisen tietotekniikan dosentti, Abomics
  • Kimmo Aro, toimitusjohtaja, Negen

Keskustelun tarjoaa Sitra.

I Love Me -messut Helsingin messukeskuksessa 18.10. - 21.10.2018

Share this

Deemec Oy edelläkävijänä työhyvinvoinnin eturintamassa – Negen geeni- ja elintapa-analyysit osana yrityksen työterveysratkaisua.

”Tavoitteenani on varmistaa, että yrityksen tärkein kilpailuetu, alan parhaat asiantuntijat, pysyvät terveenä. Meille ei riitä paras sairaudenhoito. Haluan tarjota myös parhaat työkalut yksilölliseen terveydenhoitoon”. Sami Rajala, Deemec Oy:n toimitusjohtaja toteaa.

Lue lisää

Geenitestit laajentavat apteekkipalveluita ennakoivaan terveydenhoitoon

Tamro on aloittanut suomalaisen Negen Oy:n geenitestien apteekkimyynnin pilotoinnin. Yhteistyö on esimerkki uudenlaisista, ennaltaehkäisevään terveydenhoitoon tähtäävistä apteekkipalveluista, joita Tamro edistää yhdessä apteekkareiden ja kumppaneiden kanssa.

Lue lisää

Suomessa tehdään kansanterveyden historiaa

Suomessa tehdään kansanterveyden historiaa. Savonlinnan kaupunki kokeilee ensimmäisenä maailmassa kokonaisvaltaista ratkaisua yksilöllisen terveyden seurantaan, jossa yhdistetään menetelmiä DNA-testauksen, sensoriteknologian ja tekoälyn alueilta. Negenin geenitestit ovat osa ratkaisua, joka tulee viitoittamaan tietä tulevaisuuden terveydenhoidolle.

Lue lisää