Negen palvelee myös postilakon aikana

Keskiviikko, 13 marraskuu, 2019

Postin työtaistelu ei vaikuta mitenkään genomianalyysiemme tilaamiseen. Siirrymme ainakin toistaiseksi käyttämään muita kuljetuspalveluja.

Näytteenottopakkauksen toimitus tilaajalle, tai näytteen palauttaminen Negenille, ei edelleenkään aiheuta tilaajalle kuluja. Negen hoitaa jatkossakin toimituskulut molempiin suuntiin.

Jos olet tilannut jonkin analyysin ennen maanantaita 11.11. eikä näytteenottopakkauksesi ole vielä saapunut, ole meihin yhteydessä osoitteessa info@negen.fi tai sivun alalaidasta löytyvällä yhteydenottolomakkeella.

Tutustu analyyseihimme tästä!

Kuva Liam Truong, unsplash

Share this

Perimällä on merkittävä yhteys lihavuusriskiin, mutta kaikkea se ei kerro

Joillekin painonhallinta on helpompaa kuin toisille. Varhaislapsuuden ja aikuisiän lihavuusriskillä on merkittävä geneettinen komponentti, mutta monitekijäisten sairauksien kohdalla perimä ei määrää kenenkään kohtaloa. Oman painonhallinnan kannalta voi olla hyödyllistä tietää omat geneettiset lähtökohtansa.

Lue lisää

Black Friday lähestyy ja hinnat tippuvat sen mukaisesti

Black Friday — kenties rakastetuin kaikista myyntitiimin pikkujouluissa keksityistä juhlapäivistä.

Myös Negen tarjoaa huomattavia alennuksia alkaen perjantain keskiyöstä. Ole valmiina, sillä alehinta paljastetaan vasta keskiyönä ja tarjotaan vain sadalle ensimmäiselle.

Lue lisää

Kumppanimme kertovat — Jasmin Hamid

Jasmin Hamid teki Negenin geenitestin ja jakaa nyt kokemuksiaan.