Negenin geenitestit osaksi Terveystalon palveluita

Torstai, 9 toukokuu, 2019

Terveystalon yli miljoonalla asiakkaalla on jatkossa mahdollisuus ottaa geenitieto avuksi oman terveytensä vaalimisessa, ja osana yksilöllistä hoitosuunnitelmaansa.

Negenin testit ovat sekä kuluttajien että työterveysasiakkaiden käytettävissä, ilman lääkärin lähetettä. Visuaalisesti selkeä ja helppokäyttöinen raportti avaa perimän ja senhetkisten elintapojen vaikutusta yksilön terveyteen. Tulokset ovat myös lääkärin käytettävissä, Terveystalon tietojärjestelmän kautta, jolloin niitä voidaan hyödyntää osana yksilöllistä hoitoa.

Sairauden ennaltaehkäiseminen on kaikkien kannalta parempi ratkaisu, kuin sairauden toteutuminen. Kun yksilöllä ja häntä hoitavalla lääkärillä on käytettävissään tieto perimän ja elintapojen vaikutuksesta juuri hänen terveyteensä, ennaltaehkäiseminen muuttuu paljon tehokkaammaksi — sekä yksilön valintojen, että yksilöllisen hoitopolun kautta. Siksi olemme erittäin tyytyväisiä, että Terveystalon kautta entistä useammalla on nyt mahdollisuus saada tämä tieto käyttöönsä,” kommentoi Negenin lääketieteellinen johtaja Kirsi Auro.

Lue Terveystalon tiedote yhteistyöstä täältä.

Share this

Negen kehitti palvelun genomitiedon uusiokäytölle

Negen on kehittänyt genomitiedon uusiokäyttöön MyData-palvelun missä esimerkiksi sukujuuria tutkivien palvelujen olemassa olevaa geenitietoa voidaan hyödyntää terveyteen liittyvissä tutkimuksissa.

Lue lisää

Huippubloggari tilasi genomitestin — Miltä nyt tuntuu?

Mehiläinen ja Negen yhteistyöhön genetiikan tutkimuksissa – tavoitteena lisätä ihmisten terveitä elinvuosia

Mehiläinen ja tieteellisesti korkealaatuisia genomianalyyseja tuottava Negen aloittavat yhteistyön, joka tuo Negenin testit osaksi Mehiläisen tarjoamia hyvinvointi- ja terveyspalveluita.

Lue lisää