Negenin geenitestit osaksi Terveystalon palveluita

Torstai, 9 toukokuu, 2019

Terveystalon yli miljoonalla asiakkaalla on jatkossa mahdollisuus ottaa geenitieto avuksi oman terveytensä vaalimisessa, ja osana yksilöllistä hoitosuunnitelmaansa.

Negenin testit ovat sekä kuluttajien että työterveysasiakkaiden käytettävissä, ilman lääkärin lähetettä. Visuaalisesti selkeä ja helppokäyttöinen raportti avaa perimän ja senhetkisten elintapojen vaikutusta yksilön terveyteen. Tulokset ovat myös lääkärin käytettävissä, Terveystalon tietojärjestelmän kautta, jolloin niitä voidaan hyödyntää osana yksilöllistä hoitoa.

Sairauden ennaltaehkäiseminen on kaikkien kannalta parempi ratkaisu, kuin sairauden toteutuminen. Kun yksilöllä ja häntä hoitavalla lääkärillä on käytettävissään tieto perimän ja elintapojen vaikutuksesta juuri hänen terveyteensä, ennaltaehkäiseminen muuttuu paljon tehokkaammaksi — sekä yksilön valintojen, että yksilöllisen hoitopolun kautta. Siksi olemme erittäin tyytyväisiä, että Terveystalon kautta entistä useammalla on nyt mahdollisuus saada tämä tieto käyttöönsä,” kommentoi Negenin lääketieteellinen johtaja Kirsi Auro.

Lue Terveystalon tiedote yhteistyöstä täältä.

Share this

Negenin organisaatio muuttuu

Negenin organisaatio muuttuu. Myyntipäällikkö Tomi Laitinen on siirtynyt muihin tehtäviin yrityksen ulkopuolelle; kiitämme Tomia yhteisistä vuosista ja kaikista merkkipaaluista, jotka olemme yhdessä saavuttaneet. Negen ei olisi sitä, mitä se on tänään, ilman Tomin panosta.
 
Antti-Pekka Syvälahti on aloittanut Negenin myyntijohtajana alkuvuodesta 2019. AP on toiminut aikaisemmin mm. Silmäasema Oyj:n myyntijohtajana vastaten yritysmyynnistä- ja kumppanuuksista, konsernin asiakaspalvelusta sekä verkkokaupasta.

Negen mukana HIMSS Europe 2019 -tapahtumassa

Digitaalisen terveyden ykköstapahtuma HIMSS Europe järjestetään tänä vuonna ensimmäistä kertaa Suomessa, 11.-13.6. Helsingin Messukeskukseen odotetaan saapuvan tuhansia edustajia ministeriöistä, sairaaloista ja terveysteknologiayrityksistä ympäri maailmaa.

Lue lisää

Negen THL:n yhteistyökumppanina mukana P5.fi-tutkimushankkeessa

THL ja Negen selvittävät perimästä saatavan riskitiedon hyödyllisyyttä oman terveyden vaalimisessa.

Lue lisää