Negenin organisaatio muuttuu

Maanantai, 15 heinäkuu, 2019

Negenin organisaatio muuttuu. Myyntipäällikkö Tomi Laitinen on siirtynyt muihin tehtäviin yrityksen ulkopuolelle; kiitämme Tomia yhteisistä vuosista ja kaikista merkkipaaluista, jotka olemme yhdessä saavuttaneet. Negen ei olisi sitä, mitä se on tänään, ilman Tomin panosta.
 
Antti-Pekka Syvälahti on aloittanut Negenin myyntijohtajana alkuvuodesta 2019. AP on toiminut aikaisemmin mm. Silmäasema Oyj:n myyntijohtajana vastaten yritysmyynnistä- ja kumppanuuksista, konsernin asiakaspalvelusta sekä verkkokaupasta.

”AP:n johdonmukaisuus ja analyyttinen ote myynnin johdossa on vakuuttanut meidät ja asiakkaamme”, kertoo Negenin perustajajäsen ja osakas Timo Suojärvi.

 
AP jatkaa Negenin myyntijohtajana myynnin ja jakeluverkoston kehittämistä.

”Tätä mahdollisuutta, jossa pääsen mukaan viemään eteenpäin uutta, ennaltaehkäisevään terveydenhuoltoon liittyvää palvelua, ei vain voinut jättää käyttämättä. Terveydenhuolto on enemmissä määrin siirtymässä sairaudenhoidosta ennaltaehkäiseviin toimenpiteisiin, joka on oikea suunta. On hienoa olla mukana kehittämässä palvelua, joka auttaa yksilöitä saavuttamaan lisää terveitä elinvuosia ja jolla tulee olemaan pitkällä aikavälillä myös kansantaloudellista merkitystä”, Antti-Pekka kommentoi.

 
Negen — Teemme työtä, jotta genetiikan luomista mahdollisuuksista kansansairauksien ennaltaehkäisyssä tulisi itsestäänselvä osa terveydenhuoltoa ja arkisia terveysvalintoja. Olemme kehittäneet maailman laadukkaimmat geeni- ja elintapatestit diabeteksen ja sydän- ja verisuonisairauksien riskimääritykseen. Henkilökohtainen riskiprofiili ohjaa ennaltaehkäisyn ja hoidon toimia ja kohdentaa resurssit sinne missä niitä eniten tarvitaan. Työkalut on siis jo olemassa, meidän tehtävämme on tuoda ne terveydenhuollon laajamittaiseen käyttöön. Negen — jotta ihmiset eläisivät terveinä pidempään.

Share this

Sydänpäivän kunniaksi 25% alennus kaikista analyyseistamme

Sydänpäivän kunniaksi tarjoamme tällä viikolla 25% alennuksen kaikista analyyseistamme, kun tilaat koodilla SYDÄN19. Tilaa itsellesi tai lahjaksi läheisellesi, jonka sydämestä haluat pitää huolta.

Lue lisää

Negen mukana HIMSS Europe 2019 -tapahtumassa

Digitaalisen terveyden ykköstapahtuma HIMSS Europe järjestetään tänä vuonna ensimmäistä kertaa Suomessa, 11.-13.6. Helsingin Messukeskukseen odotetaan saapuvan tuhansia edustajia ministeriöistä, sairaaloista ja terveysteknologiayrityksistä ympäri maailmaa.

Lue lisää

Negenin geenitestit osaksi Terveystalon palveluita

Suomen suurin terveyspalveluyritys Terveystalo jatkaa edelläkävijänä ottamalla ensimmäisenä käyttöön Negenin analyysit sairastumisriskin selvittämiseksi.

Lue lisää