Negenin organisaatio muuttuu

Maanantai, 15 heinäkuu, 2019

Negenin organisaatio muuttuu. Myyntipäällikkö Tomi Laitinen on siirtynyt muihin tehtäviin yrityksen ulkopuolelle; kiitämme Tomia yhteisistä vuosista ja kaikista merkkipaaluista, jotka olemme yhdessä saavuttaneet. Negen ei olisi sitä, mitä se on tänään, ilman Tomin panosta.
 
Antti-Pekka Syvälahti on aloittanut Negenin myyntijohtajana alkuvuodesta 2019. AP on toiminut aikaisemmin mm. Silmäasema Oyj:n myyntijohtajana vastaten yritysmyynnistä- ja kumppanuuksista, konsernin asiakaspalvelusta sekä verkkokaupasta.

”AP:n johdonmukaisuus ja analyyttinen ote myynnin johdossa on vakuuttanut meidät ja asiakkaamme”, kertoo Negenin perustajajäsen ja osakas Timo Suojärvi.

 
AP jatkaa Negenin myyntijohtajana myynnin ja jakeluverkoston kehittämistä.

”Tätä mahdollisuutta, jossa pääsen mukaan viemään eteenpäin uutta, ennaltaehkäisevään terveydenhuoltoon liittyvää palvelua, ei vain voinut jättää käyttämättä. Terveydenhuolto on enemmissä määrin siirtymässä sairaudenhoidosta ennaltaehkäiseviin toimenpiteisiin, joka on oikea suunta. On hienoa olla mukana kehittämässä palvelua, joka auttaa yksilöitä saavuttamaan lisää terveitä elinvuosia ja jolla tulee olemaan pitkällä aikavälillä myös kansantaloudellista merkitystä”, Antti-Pekka kommentoi.

 
Negen — Teemme työtä, jotta genetiikan luomista mahdollisuuksista kansansairauksien ennaltaehkäisyssä tulisi itsestäänselvä osa terveydenhuoltoa ja arkisia terveysvalintoja. Olemme kehittäneet maailman laadukkaimmat geeni- ja elintapatestit diabeteksen ja sydän- ja verisuonisairauksien riskimääritykseen. Henkilökohtainen riskiprofiili ohjaa ennaltaehkäisyn ja hoidon toimia ja kohdentaa resurssit sinne missä niitä eniten tarvitaan. Työkalut on siis jo olemassa, meidän tehtävämme on tuoda ne terveydenhuollon laajamittaiseen käyttöön. Negen — jotta ihmiset eläisivät terveinä pidempään.

Share this

Negen avaa ilmaisen COVID-19 farmakogenetiikkapaneelin

Negen avaa ilmaisen farmakogenetiikkapaneelin. Paneelin tarkoitus on tuoda saataville läpinäkyvää geenitietoa COVID-19 taudin hoitoon ehdotetuista lääkkeistä. Farmakogenetiikka vaikuttaa yksilölliseen geneettiseen vaihteluun lääkkeiden sopivuudessa, annostelussa ja sivuvaikutuksissa. Geneettiset sivuvaikutukset ovat hoitoon ehdotetuilla lääkkeillä melko harvinaisia, mutta pahimmillaan vakavia.

Lue lisää

Negen kehitti palvelun genomitiedon uusiokäytölle

Negen on kehittänyt genomitiedon uusiokäyttöön MyData-palvelun missä esimerkiksi sukujuuria tutkivien palvelujen olemassa olevaa geenitietoa voidaan hyödyntää terveyteen liittyvissä tutkimuksissa.

Lue lisää

Huippubloggari tilasi genomitestin — Miltä nyt tuntuu?