Olet mitä syöt palaa ruutuihin, Negen kumppanina mukana

Tiistai, 29 lokakuu, 2019

Joulukuussa olemme taas mitä syömme, kun huippusuosittu Olet mitä syöt palaa ruutuihin. Tarjoamme ohjelman osallistujien tekemän Negen 360 -genomianalyysin alennettuun hintaan 299€ 31.10.2019 asti.

Olet mitä syöt tarjoaa, nimensä mukaisesti, konkreettista tietoa ruokavalion — ja elintapojen yleensä — vaikutuksista terveyteen. Hyvinvointilääkäri Pippa Laukan ohjauksessa osallistujat saavat sitä, mitä moni meistäkin ainakin salaa toivoisi itselleenkin: Henkilökohtaista tukea ja toteuttamiskelpoisia neuvoja parempiin elintapoihin.

Negen on tälläkin tuotantokaudella mukana taustalla. Negenin genomianalyysin avulla osallistujat saavat tietää, mikä on elintapamuutosten vaikutus juuri heidän terveyteensä — jokainen ihminen kun on perimältään ainutlaatuinen.

Elintapamuutoksilla riskin suomalaisten yleisimpiin kansansairauksiin (sepelvaltimotauti ja tyypin 2 diabetes) voi käytännössä nollata. Tieto voimaannuttaa: Kun tietää, osaa ryhtyä toimiin, jos toimia tarvitaan.

Olet mitä syöt starttaa keskiviikkona 4.12 MTV:llä. Katso sinäkin — opit taatusti jotain uutta!

Kuva Kyle Head, Unsplash

Share this

Esidiabeteksen ei tarvitse edetä taudiksi

Hoitamaton esidiabetes johtaa diabetesdiagnoosiin, mutta kehitys on mahdollista katkaista.

Kansainvälisen diabetespäivän 14.11. kunniaksi tarjoamme Negen Diabetes -genomianalyysin kampanjahintaan 199€ (norm. 239€) sunnuntaihin 17.11. asti.

Lue lisää

Geenitestit viihteen muotona ja terveydenhuollon työkaluna

YLE on tänään 12.11.2019 käsitellyt laajasti kuluttajille tarjolla olevia geenitestejä, niiden viihteellisyyttä ja toisaalta arvoa terveydenhuollon työkaluina ("Rahastuksen makua", Ylen Aamu , Yle Uutiset)

Lue artikkeli

Geenitesteissä on eroja — miten valita minulle sopiva testi?

Kuluttajille suunnattuja geenitestejä, eli DTC (direct to consumer) -testejä on markkinoilla paljon erilaisia. Minkälaisia asioita tulisi ottaa huomioon, mikäli oman perimän selvittäminen kiinnostaa.

Lue artikkeli