Olet mitä syöt palaa ruutuihin, Negen kumppanina mukana

Tiistai, 29 lokakuu, 2019

Joulukuussa olemme taas mitä syömme, kun huippusuosittu Olet mitä syöt palaa ruutuihin. Tarjoamme ohjelman osallistujien tekemän Negen 360 -genomianalyysin alennettuun hintaan 299€ 31.10.2019 asti.

Olet mitä syöt tarjoaa, nimensä mukaisesti, konkreettista tietoa ruokavalion — ja elintapojen yleensä — vaikutuksista terveyteen. Hyvinvointilääkäri Pippa Laukan ohjauksessa osallistujat saavat sitä, mitä moni meistäkin ainakin salaa toivoisi itselleenkin: Henkilökohtaista tukea ja toteuttamiskelpoisia neuvoja parempiin elintapoihin.

Negen on tälläkin tuotantokaudella mukana taustalla. Negenin genomianalyysin avulla osallistujat saavat tietää, mikä on elintapamuutosten vaikutus juuri heidän terveyteensä — jokainen ihminen kun on perimältään ainutlaatuinen.

Elintapamuutoksilla riskin suomalaisten yleisimpiin kansansairauksiin (sepelvaltimotauti ja tyypin 2 diabetes) voi käytännössä nollata. Tieto voimaannuttaa: Kun tietää, osaa ryhtyä toimiin, jos toimia tarvitaan.

Olet mitä syöt starttaa keskiviikkona 4.12 MTV:llä. Katso sinäkin — opit taatusti jotain uutta!

Kuva Kyle Head, Unsplash

Share this

Negen kehitti palvelun genomitiedon uusiokäytölle

Negen on kehittänyt genomitiedon uusiokäyttöön MyData-palvelun missä esimerkiksi sukujuuria tutkivien palvelujen olemassa olevaa geenitietoa voidaan hyödyntää terveyteen liittyvissä tutkimuksissa.

Lue lisää

Huippubloggari tilasi genomitestin — Miltä nyt tuntuu?

Mehiläinen ja Negen yhteistyöhön genetiikan tutkimuksissa – tavoitteena lisätä ihmisten terveitä elinvuosia

Mehiläinen ja tieteellisesti korkealaatuisia genomianalyyseja tuottava Negen aloittavat yhteistyön, joka tuo Negenin testit osaksi Mehiläisen tarjoamia hyvinvointi- ja terveyspalveluita.

Lue lisää