Olet mitä syöt palaa ruutuihin, Negen kumppanina mukana

Tiistai, 29 lokakuu, 2019

Joulukuussa olemme taas mitä syömme, kun huippusuosittu Olet mitä syöt palaa ruutuihin. Tarjoamme ohjelman osallistujien tekemän Negen 360 -genomianalyysin alennettuun hintaan 299€ 31.10.2019 asti.

Olet mitä syöt tarjoaa, nimensä mukaisesti, konkreettista tietoa ruokavalion — ja elintapojen yleensä — vaikutuksista terveyteen. Hyvinvointilääkäri Pippa Laukan ohjauksessa osallistujat saavat sitä, mitä moni meistäkin ainakin salaa toivoisi itselleenkin: Henkilökohtaista tukea ja toteuttamiskelpoisia neuvoja parempiin elintapoihin.

Negen on tälläkin tuotantokaudella mukana taustalla. Negenin genomianalyysin avulla osallistujat saavat tietää, mikä on elintapamuutosten vaikutus juuri heidän terveyteensä — jokainen ihminen kun on perimältään ainutlaatuinen.

Elintapamuutoksilla riskin suomalaisten yleisimpiin kansansairauksiin (sepelvaltimotauti ja tyypin 2 diabetes) voi käytännössä nollata. Tieto voimaannuttaa: Kun tietää, osaa ryhtyä toimiin, jos toimia tarvitaan.

Olet mitä syöt starttaa keskiviikkona 4.12 MTV:llä. Katso sinäkin — opit taatusti jotain uutta!

Kuva Kyle Head, Unsplash

Share this

Negen avaa ilmaisen COVID-19 farmakogenetiikkapaneelin

Negen avaa ilmaisen farmakogenetiikkapaneelin. Paneelin tarkoitus on tuoda saataville läpinäkyvää geenitietoa COVID-19 taudin hoitoon ehdotetuista lääkkeistä. Farmakogenetiikka vaikuttaa yksilölliseen geneettiseen vaihteluun lääkkeiden sopivuudessa, annostelussa ja sivuvaikutuksissa. Geneettiset sivuvaikutukset ovat hoitoon ehdotetuilla lääkkeillä melko harvinaisia, mutta pahimmillaan vakavia.

Lue lisää

Negen kehitti palvelun genomitiedon uusiokäytölle

Negen on kehittänyt genomitiedon uusiokäyttöön MyData-palvelun missä esimerkiksi sukujuuria tutkivien palvelujen olemassa olevaa geenitietoa voidaan hyödyntää terveyteen liittyvissä tutkimuksissa.

Lue lisää

Huippubloggari tilasi genomitestin — Miltä nyt tuntuu?