Olet mitä syöt palaa ruutuihin, Negen kumppanina mukana

Tiistai, 29 lokakuu, 2019

Joulukuussa olemme taas mitä syömme, kun huippusuosittu Olet mitä syöt palaa ruutuihin. Tarjoamme ohjelman osallistujien tekemän Negen 360 -genomianalyysin alennettuun hintaan 299€ 31.10.2019 asti.

Olet mitä syöt tarjoaa, nimensä mukaisesti, konkreettista tietoa ruokavalion — ja elintapojen yleensä — vaikutuksista terveyteen. Hyvinvointilääkäri Pippa Laukan ohjauksessa osallistujat saavat sitä, mitä moni meistäkin ainakin salaa toivoisi itselleenkin: Henkilökohtaista tukea ja toteuttamiskelpoisia neuvoja parempiin elintapoihin.

Negen on tälläkin tuotantokaudella mukana taustalla. Negenin genomianalyysin avulla osallistujat saavat tietää, mikä on elintapamuutosten vaikutus juuri heidän terveyteensä — jokainen ihminen kun on perimältään ainutlaatuinen.

Elintapamuutoksilla riskin suomalaisten yleisimpiin kansansairauksiin (sepelvaltimotauti ja tyypin 2 diabetes) voi käytännössä nollata. Tieto voimaannuttaa: Kun tietää, osaa ryhtyä toimiin, jos toimia tarvitaan.

Olet mitä syöt starttaa keskiviikkona 4.12 MTV:llä. Katso sinäkin — opit taatusti jotain uutta!

Kuva Kyle Head, Unsplash

Share this

Perimällä on merkittävä yhteys lihavuusriskiin, mutta kaikkea se ei kerro

Joillekin painonhallinta on helpompaa kuin toisille. Varhaislapsuuden ja aikuisiän lihavuusriskillä on merkittävä geneettinen komponentti, mutta monitekijäisten sairauksien kohdalla perimä ei määrää kenenkään kohtaloa. Oman painonhallinnan kannalta voi olla hyödyllistä tietää omat geneettiset lähtökohtansa.

Lue lisää

Black Friday lähestyy ja hinnat tippuvat sen mukaisesti

Black Friday — kenties rakastetuin kaikista myyntitiimin pikkujouluissa keksityistä juhlapäivistä.

Myös Negen tarjoaa huomattavia alennuksia alkaen perjantain keskiyöstä. Ole valmiina, sillä alehinta paljastetaan vasta keskiyönä ja tarjotaan vain sadalle ensimmäiselle.

Lue lisää

Kumppanimme kertovat — Jasmin Hamid

Jasmin Hamid teki Negenin geenitestin ja jakaa nyt kokemuksiaan.